top of page

Uskoro

|

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

Prošle sezone održane su dvije radionice na temu zdravlja zdjeličnog dna. Vrijeme je za treću radionicu, za sve vas koje pobliže interesira tema. Vidimo se!

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO
TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

VRIJEME I LOKACIJA

Uskoro

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

O EVENTU

Dugo je meni tinjala ideja o radionici na temu ženskog zdravlja točnije segmenta tijela zvanog zdjelično dno. Najintimniji dio tijela, vrlo često zanemaren i o kojemu se malo govori, izabrala sam kao temu svoje prve radionice u nadi da počnemo pričati o realnostima ženskog intimnog zdravlja. 

Detalje kojih ćemo se dotaći na radionici trebale bi znati sve žene neovisno o dobi. No često postajemo zainteresirani za određeno područje tek kada nas uhvati problematika vezana uz nj. Problematika kao što je inkontinencija, bol pri odnosima, čak i perzistirajuća bolnost u lumbalnom dijelu kralježnice može vući korijen iz dna zdjelice. 

Naučit ćete gdje je smješteno dno zdjelice, kako detektirati i potom aktivirati te relaksirati i kako unaprijediti funkciju tog važnog dijela tijela.

Što ćemo raditi? Kao i uvijek teorijske dijelove upotpunit ćemo praktičnim vježbama koje ne zahtjevaju nikakvu posebnu pripremu. 

Osvješćivanje, disanje, opuštanje te jačanje bit će u fokusu našeg druženja. 

Cijena radionice je 25 Eura (15 Eura za članice studija), traje oko 90 minuta a rezervacije su obavezne radi ograničenog broja polaznica. 

Veselim vam se i tu sam za sva vaša pitanja. 

Jelena 

Share this event

Meni je dugi niz godina bila želja naučiti Kegelove vježbe, jer sam nakon poroda imala probleme sa slabošću zdjeličnog dna. Do odlaska na radionicu kod Jelene, baš i nisam shvaćala kako se te vježbe izvode. U ovoj je radionici upravo taj dio dobro objašnjen, a onda i princip ispravnog vježbanja napokon usvojen. Moje preporuke za sve koje muči ovakav problem!

bottom of page