top of page

ZA PRIJAVU PRVOG PROBNOG SATA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE.

ČLANARINE POGLEDAJTE OVDJE.

SEZONA 2023/24

Raspored novi 0.png

OPIS PROGRAMA

BASIC PILATES

Basic Pilates namjenjen je svima koji se prvi puta susreću sa Pilates tehnikom vježbanja no i onima koji su već bili u doticaju sa Pilatesom iz razloga što njegujemo jedinstven pristup svakom vježbaču, cjelokukupnom zdravlju sa naglaskom na sigurno izvođenje vježbi. Primjenjujući pravilnu biomehaniku tijela, razvija se svjesnost o tijelu i optimizira pokret i funkcija lokomotornog, živčanog, kardiovaskularnog, respiratornog i svih ostalih sustava koji čine naše tijelo savršenom kreacijom koju je nužno njegovati kako bi nas nastavilo podržavati kroz sve dane naših života. Treniramo tijelo kroz vježbe jakosti, istezanja i stabilizacije. Basic Pilates primjeren je za svaku životnu dob, sa opcijom modifikacija po individualnoj potrebi i mogućnosti vježbača.
Pridružite nam se, nećete požaliti!

INTERMEDIATE PILATES

Interemediate Pilates kao stepenica više poslije savladanih tehnika vježbanja naučenih u Basic grupi Pilatesa. Progresija trenažnog procesa u smislu očuvanja motivacije jest bitan faktor; vježbači koji su godinama sa nama posvjedočiti će isto- satovi su uvijek dinamični, zanimljivi, uče nove vježbe i načine korištenja/pošteđivanja tijela u svakodnevnom životu i odlaze nasmijani iz studia. I vraćaju se iz treninga u trening puni volje i želje za boljim ja. Mi smo sretni što im znamo pružiti traženo a svakako u prilog tome idu i naše konstantne edukacije i usavršavanja na području ljudskog pokreta i zdravlja.
Volimo biti podrška na vašem putovanju :)

 

ADVANCED PILATES

Absolutna finoća i gracioznost kretnji u kombinaciji sa puno smijeha. I snage.
Bez zabune- ovi satovi zahtjevaju oštar fokus kako bismo izvukli maksimalne rezultate na svakom treningu. 
Pitate se kada ćete moći prijeći u stupanj više? Nema univerzalnog odgovora jer ste jedinka za sebe i želja nam je da naučite kako se na siguran način kretati i vježbati i tada ćemo vas na vašu i našu radost, prebaciti u napredniju skupinu.
Jednom kada dođete u Advanced, tu ćete i ostati.

PILATES REFORMER

Reformer je najpopularnija pilates sprava. Nastao je za vrijeme Prvog svjetskog rata u cilju rehabilitacije ranjenih vojnika koji su bili vezani uz krevet. Koristeći niz dodataka kao što su opruge madraca, prsteni starih bačvi, Joseph Pilates je osmislio niz vježbi koje su i danas izvedive, ali na suvremeniji način na multifunkcionalnoj spravi- REFORMERU koji je sastavljen od pomične platforme, opruga, strepova za ruke i noge te drugih dodataka koji ovu vrstu vježbanja čine dinamičnom i učinkovitom. 
To je sprava koja može učiniti bezbroj dobrobiti za Vaše tijelo, a na njoj je moguće izvoditi više stotina različitih vježbi. Ako želite postići v
eću fleksibilnost, pokretljivost i mišićnu izdržljivost, a pri tome ne želite opterećivati vaše zglobove – uz Reformer to je moguće. Osim toga Reformer će pomoći poboljšati posturu vašeg tijela aktivirajući dubinske mišiće i time smanjiti bolove u leđima.
Vježbe na Reformeru mogu se prilagoditi svakome sukladno tjelesnoj građi, psihofizičkoj spremnosti i željama vježbača pojedinačno. Vježbanje na ovoj spravi traži koncentraciju, fokus i precizne pokrete čime se utječe na angažiranost cijeloukupne muskulature tijela.
Za razliku od klasičnih fitness sprava i vježbi koje koriste uglavnom koncentrične kontrakcije, na reformeru se mišić konstantno isteže, tj. prisutno je jačanje i u ekcentričnoj fazi pokreta čime se mišić izdužuje u popularno nazvani ˝vretenasti oblik.
Ukoliko imate želju isprobati
nešto drukčiji način rada i vježbanja, isprobajte ovu moćnu spravu koja će na površinu izvući sve vaše fizičke slabosti koje ćemo onda zajedno, korak po korak, poboljšati na obostrano zadovoljstvo ! 

BOOTY&CORE

Program namijenjen svim dobnim skupinama apsolutnim početnicima kao i naprednim vježbačicama. Ciljane vježbe snage kojima ćete oblikovati svoje tijelo s posebnim naglaskom na oblikovanje mišića trupa, stražnjice i nogu.

Mišići centra tijela(engl.core) svojom pravilnom aktivnošću doprinose boljoj aktivaciji glutalnih mišića i kroz njihov sinergijski učinak povećavaju našu ukupnu snagu, izdržljivost i koordinaciju.

Osim estetskog aspekta lijepe i čvrste stražnjice također je važno jačati mišiće stražnjice iz razloga što slabost gluteusa rezultira mnogim mišićno koštanim poremećajima. Jačanjem mišića stražnjice smanjuju se bolovi u donjem dijelu leđa, koljenima,stopalima i gležnjevima te kukovima.

Rad na jačanju mišića core-a donjet će vam mnoge prednosti poput poboljšane kosture, smanjenja bolova u leđima, bolje tjelesne forme, povećanje jakosti cijeloga tijela. Doprinosi boljoj ravnoteži kao i prevenciji ozljeda. 

bottom of page