ZA PRIJAVU PRVOG PROBNOG SATA MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE.

ČLANARINE POGLEDAJTE OVDJE.

SEZONA 2022/23

pil.jpg

OPIS PROGRAMA

BASIC PILATES

Basic Pilates namjenjen je svima koji se prvi puta susreću sa Pilates tehnikom vježbanja no i onima koji su već bili u doticaju sa Pilatesom iz razloga što njegujemo jedinstven pristup svakom vježbaču, cjelokukupnom zdravlju sa naglaskom na sigurno izvođenje vježbi. Primjenjujući pravilnu biomehaniku tijela, razvija se svjesnost o tijelu i optimizira pokret i funkcija lokomotornog, živčanog, kardiovaskularnog, respiratornog i svih ostalih sustava koji čine naše tijelo savršenom kreacijom koju je nužno njegovati kako bi nas nastavilo podržavati kroz sve dane naših života. Treniramo tijelo kroz vježbe jakosti, istezanja i stabilizacije. Basic Pilates primjeren je za svaku životnu dob, sa opcijom modifikacija po individualnoj potrebi i mogućnosti vježbača.
Pridružite nam se, nećete požaliti!

INTERMEDIATE PILATES

Interemediate Pilates kao stepenica više poslije savladanih tehnika vježbanja naučenih u Basic grupi Pilatesa. Progresija trenažnog procesa u smislu očuvanja motivacije jest bitan faktor; vježbači koji su godinama sa nama posvjedočiti će isto- satovi su uvijek dinamični, zanimljivi, uče nove vježbe i načine korištenja/pošteđivanja tijela u svakodnevnom životu i odlaze nasmijani iz studia. I vraćaju se iz treninga u trening puni volje i želje za boljim ja. Mi smo sretni što im znamo pružiti traženo a svakako u prilog tome idu i naše konstantne edukacije i usavršavanja na području ljudskog pokreta i zdravlja.
Volimo biti podrška na vašem putovanju :)

 

ADVANCED PILATES

Absolutna finoća i gracioznost kretnji u kombinaciji sa puno smijeha. I snage.
Bez zabune- ovi satovi zahtjevaju oštar fokus kako bismo izvukli maksimalne rezultate na svakom treningu. 
Pitate se kada ćete moći prijeći u stupanj više? Nema univerzalnog odgovora jer ste jedinka za sebe i želja nam je da naučite kako se na siguran način kretati i vježbati i tada ćemo vas na vašu i našu radost, prebaciti u napredniju skupinu.
Jednom kada dođete u Advanced, tu ćete i ostati.

TOTAL BODY WORKOUT

Total body workout je program koji objedinjuje kardio trening te vježbe oblikovanja idealne za žene. 
Treningom se djeluje na poboljšanje aerobne i mišićne izdržljivosti, repetitivne snage, fleksibilnosti i ravnoteže. Također, ovaj način tjelovježbe  smanjuje i potkožno masno tkivo te jača koštano-zglobni i tetivni sustav. Kroz sat vremena prolaze se vježbe za cijelo tijelo u 3 faze. Prva faza je zagrijevanje uz muziku i plesne koreografije (20-30 min), zatim slijedi glavni dio gdje se prolaze statične vježbe sa raznim rekvizitima i na kraju u trećoj fazi slijedi istezanje kako bi se izbjegle upale mišića i povećala fleksibilnost.
Total body workout namijenjen je svima, bilo da se radi o početnicima ili naprednim vježbačima, koji žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju, a pritom se i dobro zabaviti, razonoditi i opustiti.

BASIC YOGA

Na Basic Yoga satu, vježbat ćemo osnovne asane/yoga poze, kako bi poboljšali fleksibilnost, mobilnost i snagu. Sat sadrži komponente meditacije i tehnike disanja. Možete očekivati naglasak na jednostavnosti, i lakoći pokreta. Sat je prikladan za početnike. 

RESTORATIVE YOGA

Restorativna Yoga, je sat gdje držimo poze u dužem periodu, u ugodnim i podržavajućim pozicijama, uz pomoć rekvizita. Pomaže pri otpuštanju tenzija iz tijela, reducira stres i napetost. Sat je prikladan i za početnike i za redovite vježbače.

FLOW&RESTORE

Flow&Restore je kombinacija nježnih pokreta, pozdrava mjesecu, i restorativne yoge.

Pozdravi mjesecu imaju umirujući efekt i usmjeravaju fokus prema unutra.

Drugu polovicu sata, prakticiramo elemente restorativne yoge.​

Sat je prikladan i za početnike i za redovite vježbače.

YOGA FLOW

Yoga Flow se fokusira na pokret koji je povezan s dahom. Ovaj sat razvija fleksibilnost, gradi mišićnu snagu, i poboljšava opće stanje imuniteta. Na satu prolazimo meditaciju i tehnike disanja. Sat nije prikladan za potpune početnike.

MORNING YOGA

Morning Yoga će nježno razbuditi vaše tijelo, povećati puls i razraditi ukočenost od prethodnih sati sna. Na satu ćemo proći pozdrave suncu, asane, meditaciju i tehnike disanja. Sat je prikladan i za početnike i za redovite vježbače.

PRENATAL YOGA

Trudnoća može biti magično transformacijsko iskustvo za ženu.

Prenatal yoga se fokusira na poze koje su specifično prilagođene trudnicama, radi se na osvještavanju disanja, opuštanja i osnaživanja određenih mišićnih skupina, koje će pripremiti vaše tijelo na porod, ali i za fazu nakon poroda.

Ne morate biti iskusni vježbač da bi se pridružili ovim satovima. Dokle god je vaš ob/gyn dao zeleno svjetlo za aktivnu trudnoću, yoga je idealna za trudnoću.

 

NEKI OD BENEFITA SU 

-ojačava i relaksira određene mišićne skupine
-smanjuje oticanja i grčeve u mišićima
-otpušta napetost u zdjelici
-pomaže sa uspostavljanjem fokusa i prisutnosti
-budi svjesnost o dahu
-pomaže pri emotivnoj, fizičkoj i psihičkoj transformaciji žene

POSTNATAL YOGA

Postpartum period traži vremena kako bi se vaše tijelo moglo odmoriti i zacijeliti. Postnatal joga može doprinijeti ovom procesu. Ovaj sat je niskog intenziteta, prilagođen postpartum periodu, sa fokusom na oporavak. Pomaže vašem tijelu zacijeliti, i najefikasniji je u periodu od tri mjeseca postpartum.  Kada možete početi sa praksom postnatal joge, će uvelike ovisiti o vašem porodu, i samim time može varirati. Za neke žene to mogu biti dani, za neke tjedni. Preporučujemo da se obavi prvi kontrolni pregled prije početka vježbanja.

NEKI OD BENEFITA SU 

-potiče osjećaj smirenosti
-pomaže kod anksioznosti
-umanjuje iritabilnost

-uvećava energiju
-pomaže sniziti krvni tlak
-smanjuje mišićnu napetost

-opušta kroz meditativnu praksu