top of page

Uskoro

|

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

Prošle sezone održane su dvije radionice na temu zdravlja zdjeličnog dna. Vrijeme je za treću radionicu, za sve vas koje pobliže interesira tema. Vidimo se!

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO
TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

VRIJEME I LOKACIJA

Uskoro

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

O EVENTU

Dugo je meni tinjala ideja o radionici na temu ženskog zdravlja točnije segmenta tijela zvanog zdjelično dno. Najintimniji dio tijela, vrlo često zanemaren i o kojemu se malo govori, izabrala sam kao temu svoje prve radionice u nadi da počnemo pričati o realnostima ženskog intimnog zdravlja. 

Detalje kojih ćemo se dotaći na radionici trebale bi znati sve žene neovisno o dobi. No često postajemo zainteresirani za određeno područje tek kada nas uhvati problematika vezana uz nj. Problematika kao što je inkontinencija, bol pri odnosima, čak i perzistirajuća bolnost u lumbalnom dijelu kralježnice može vući korijen iz dna zdjelice. 

Naučit ćete gdje je smješteno dno zdjelice, kako detektirati i potom aktivirati te relaksirati i kako unaprijediti funkciju tog važnog dijela tijela.

Što ćemo raditi? Kao i uvijek teorijske dijelove upotpunit ćemo praktičnim vježbama koje ne zahtjevaju nikakvu posebnu pripremu. 

Osvješćivanje, disanje, opuštanje te jačanje bit će u fokusu našeg druženja. 

Cijena radionice je 25 Eura (15 Eura za članice studija), traje oko 90 minuta a rezervacije su obavezne radi ograničenog broja polaznica. 

Veselim vam se i tu sam za sva vaša pitanja. 

Jelena 

Share this event

bottom of page