Pure Pilates studio krenuo je sa radom u ožujku 2014. U studiu podučavamo isključivo izvornu, klasičnu Pilates metodu. Svi znatiželjni koji još nisu imali prilike upoznati se sa orginalnom Pilatesovom metodom, isto kao i njeni zaljubljenici pozvani ste na dane otvorenih vrata u našem studiu. Prijavite se na probni sat i kako biste izvukli najbolje, obavezno nas kontaktirajte i rezervirajte svoje mjesto na prostirci!

U našem studiu vježba se u malim grupama. U početničkim grupama minimalan je broj polaznika, kako bi pažnja instruktora bila što pomnija te kako bi polaznici što kvalitetnije i brže usvojili tehniku. 

Moguće je polaziti i privatne sate, radeći individualno sa instruktorom. Privatni treninzi logičan su izbor za klijente sa eventualnim povredama i za one koji na najsigurniji i najkvalitetniji način žele naučiti Pilatesovu metodu, kombinirajući vježbe s malim rekvizitima i na Pilates spravama.

Na Vama je da dođete i uvjerite se u kvalitetan rad našeg osoblja u ugodnom ambijentu!

INSTRUKTORI

1.jpg

JELENA ŠVALJ

Rođena je 1990. u Zagrebu. Završetkom studija fizioterapije počinje proučavati Pilates metodu i započinje edukaciju za instruktora Pilatesa kod mentorice Asje Petersen, začetnice Pilates metode u Hrvatskoj.

 

JELENA O SEBI: Nakon 3 godine bavljenja boksom, nešto me je odvuklo ka Pilatesu. U roku od 2 tjedna pustila sam treninge boksa i u potpunosti se okrenula Pilatesu. Shvatila sam da trening ne mora biti fizički naporan i iscrpljujuć da bi nakon istog osjećali da smo učinili nešto korisno na svoje tijelo. I uistinu, trening ne mora biti mučan. Baš naprotiv, cilj i smisao tjelovježbe, plesa, trčanja ili boksa jest da uživate u svakoj minuti tog treninga, da ne dolazite sa stavom ''...ma moram...''. Stvar je koliko Vi stvarno želite trenirati, promjeniti životni stil, navike ili prehranu? Kolika je vaša želja i motivacija za stvarnim promjenama? Kada jednom uđete u samu srž nečega što vam je bitno, spoznat ćete što vas definira. Iskustvo iz fizioterapije uvelike mi pomaže kod pristupa klijentima na Pilatesu jer su im smisao i ciljevi isti; i kao fizioterapet i kao Pilates instuktor tražim načine kako tijelo učiniti što funkcionalnijim i zdravijim. Ono što spaja fizioterapiju i Pilates je što su orijentirani na čovjeka u cjelini. Ujedinjuju tijelo,um i duh. Kada se te tri stvari međusobno nadopunjuju i hrane, i mi sami smo u prirodnoj ravnoteži.

yoga kustošija, yoga kustosija

FRANKA BATINIĆ

Frankino upoznavanje s yogom započelo je 2013 godine, kao bijeg od kronične boli, izazvane ozljedom. Nakon što je završila Tekstilno Tehnološki fakultet, upisuje i završava Fitness Učilište u Zagrebu 2014. Ubrzo nakon toga, seli se u Brisbane, Australija, gdje započinje i završava TT200 za Yoga učitelja, u školi "My Health Yoga" 2016.
2021. završava edukaciju za Prenatal Yoga TT, isto u "My Health Yoga".
Trenutačno pohađa edukaciju za TT500, u "Gaia Yoga School & Shala", Zagreb.
Njen website možete pogledati OVDJE.


FRANKA O SEBI: Ono što me uistinu veseli je rad i iskrena konekcija sa ljudima. Želim ponuditi ono što je meni trebalo najviše: prostor gdje se možemo povezati sami sa sobom, osjećati podržano i započeti proces iscjeljivanja. Yoga je alat koji koristim za ovu svrhu. Veselim se svakom novom susretu.

 

EDUKACIJE

  • RYT500 - "Gaia Yoga School", Croatia - u tijeku

  • Prenatal Yoga - 2021 "My Health Yoga", Australia 

  • Energy Medicine Course/Flower of Life - 2021 Sandra D. Bianco (Gaia Yoga School), Hrvatska

  • RYT200 - 2016 "My Health Yoga", Australia

  • Group fitness instructor - 2015 "Fitness Academy", Croatia

  • Razne radionice i edukacije (radionice disanja, pranayama, ženski krugovi)

  • Bacch. modnog dizajna - 2013 "Tekstilno tehnološki fakultet", Zagreb, Hrvatska

20210515_085019.jpg

VEDRANA MAKEK BIONDIĆ

U Pilates svijetu od 2015 godine, kada je tražila rješenje za vlastiti problem s bolnim donjim dijelom leđa. Nasla ga je u Pure Pilates studiju i oduševila se Pilates tehnikom studija. Diplomirala kao prvostupnik fizioterapije na ZVU 2016.

2017. seli u Irsku gdje nastavlja obrazovanje. 2019. postaje licencirani Stott Pilates instruktor. Iste godine završava tečaj McGill, level 3, trener osoba sa problemima donjeg dijela leda u Cardiffu.

2020. završava obrazovanje za Reformer Pilates u Dublinu. Iste godine završava tečaj za problem zdjeličnog dna , te obrazovanje Pilates za osteoporozu i Pilates Prenatal i Postnatal. 2021 završava tečaj Scoliopilates, Pilates za skoliozu, Level 1 I Roll model method training, tehnika samomasaže mekim lopticama za miofascijalnu masažu.
 

VEDRANA O SEBI: Veliki sam zaljubljenik u stalnu edukaciju I osobni razvoj. Svojim radom želim služiti klijentima, te
svoje satove temeljim na balansu rada na izdržljivosti, snazi i istezanju. Volim sudjelovati na satovima
Pure Pilates Zagreb studija i kao vježbac, budući da su instruktori zaista posvećeni svojim klijentima, i kao
instruktorica zbog divne baze klijenata.

31124524_10214728937112272_6187708440740102144_n.jpg

SANDRA OSREČKI

Već dugi niz godina s nama u studiju je i Sandra, instruktorica fitness programa "Total Body Workout" i Pilatesa.
 
SANDRA O SEBI: Rođena sam u Zagrebu. Od malih nogu bavim se plesom, a kasnije sam zavoljela i druge oblike pokreta i tjelovježbe. Slučajno sam ušla u svijet fitnesa i tu ostala do danas. Jedno sam vrijeme bila zaluđena boksom, a kasnije sam se pronašla u pilatesu. Volim podučavati druge, a najveća nagrada su mi zadovoljne klijentice i pozitivne promjene koje su im treninzi donijeli. Rad s ljudima me ispunjava i želim svoju strast prema pokretu, snažnom i zdravom tijelu prenijeti drugima.
Završila sam Učilište Magistra te time postala certificirana instruktorica grupnog fitnesa uz glazbu.
U studiju osim pilatesa vodim i Total Body Workout.
Malo smijeha, puno rada i znoja moj su moto na treninzima, a svoje klijentice najvise volim mučiti izazovnim plenkovima. 

GALERIJA