top of page

Pilates Zagreb studio krenuo je sa radom u ožujku 2014. U studiu podučavamo Pilates metodu upotpunjenu suvremenim istraživanjima iz područja biomehanike i anatomije, prilagođenu suvremenom čovjeku koji je nedovoljno fizički aktivan. Svi znatiželjni koji još nisu imali prilike upoznati se sa Pilatesovom metodom, isto kao i njeni zaljubljenici pozvani ste na probni sat i kako biste izvukli najbolje, obavezno nas kontaktirajte i rezervirajte svoje mjesto na prostirci!

U našem studiu vježba se u malim grupama. U početničkim grupama minimalan je broj polaznika, kako bi pažnja instruktora bila što pomnija te kako bi polaznici što kvalitetnije i brže usvojili tehniku. 

Moguće je polaziti i privatne sate, radeći individualno sa instruktorom. Privatni treninzi logičan su izbor za klijente sa eventualnim povredama i za one koji na najsigurniji i najkvalitetniji način žele naučiti Pilatesovu metodu, kombinirajući vježbe s malim rekvizitima i na Pilates spravama.

Vidimo se u studiu!

INSTRUKTORI

JELENA ŠVALJ

Završetkom studija fizioterapije počinje proučavati Pilates metodu i započinje edukaciju za instruktora Pilatesa kod mentorice Asje Petersen (Fitness učilište).
 
Nakon 3 godine bavljenja boksom, nešto me je odvuklo ka Pilatesu. U roku od 2 tjedna pustila sam treninge boksa i u potpunosti se okrenula Pilatesu. Shvatila sam da trening ne mora biti fizički naporan i iscrpljujuć da bi nakon istog osjećali da smo učinili nešto korisno na svoje tijelo. I uistinu, trening ne mora biti mučan. Baš naprotiv, cilj i smisao tjelovježbe, plesa, trčanja ili boksa jest da uživate u svakoj minuti tog treninga, da ne dolazite sa stavom ''...ma moram...''. Stvar je koliko Vi stvarno želite trenirati, promjeniti životni stil, navike ili prehranu? Kolika je vaša želja i motivacija za stvarnim promjenama? Kada jednom uđete u samu srž nečega što vam je bitno, spoznat ćete što vas definira. Iskustvo iz fizioterapije uvelike mi pomaže kod pristupa klijentima na Pilatesu jer su im smisao i ciljevi isti; i kao fizioterapet i kao Pilates instuktor tražim načine kako tijelo učiniti što funkcionalnijim i zdravijim. Ono što spaja fizioterapiju i Pilates je što su orijentirani na čovjeka u cjelini. Ujedinjuju tijelo,um i duh. Kada se te tri stvari međusobno nadopunjuju i hrane, i mi sami smo u prirodnoj ravnoteži.

jelena.jpg

SANDRA OSREČKI

sandra.jpg

Već dugi niz godina s nama u studiju je i Sandra, instruktorica fitness programa "Total Body Workout" i Pilatesa.
 
Od malih nogu bavim se plesom, a kasnije sam zavoljela i druge oblike pokreta i tjelovježbe. Slučajno sam ušla u svijet fitnesa i tu ostala do danas. Jedno sam vrijeme bila zaluđena boksom, a kasnije sam se pronašla u pilatesu. Volim podučavati druge, a najveća nagrada su mi zadovoljne klijentice i pozitivne promjene koje su im treninzi donijeli. Rad s ljudima me ispunjava i želim svoju strast prema pokretu, snažnom i zdravom tijelu prenijeti drugima.
Završila sam Učilište Magistra te time postala certificirana instruktorica grupnog fitnesa uz glazbu.
U studiju osim pilatesa vodim i Total Body Workout.
Malo smijeha, puno rada i znoja moj su moto na treninzima, a svoje klijentice najvise volim mučiti izazovnim plenkovima. 

GALERIJA

bottom of page