top of page

pet, 20. lis

|

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

Prošle sezone održane su dvije radionice na temu zdravlja zdjeličnog dna. Vrijeme je za treću radionicu, za sve vas koje pobliže interesira tema. Vidimo se!

Registration is closed
See other events
TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO
TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO

VRIJEME I LOKACIJA

20. lis 2023. 19:45

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

Guests

O EVENTU

Dugo je meni tinjala ideja o radionici na temu ženskog zdravlja točnije segmenta tijela zvanog zdjelično dno. Najintimniji dio tijela, vrlo često zanemaren i o kojemu se malo govori, izabrala sam kao temu svoje prve radionice u nadi da počnemo pričati o realnostima ženskog intimnog zdravlja. 

Detalje kojih ćemo se dotaći na radionici trebale bi znati sve žene neovisno o dobi. No često postajemo zainteresirani za određeno područje tek kada nas uhvati problematika vezana uz nj. Problematika kao što je inkontinencija, bol pri odnosima, čak i perzistirajuća bolnost u lumbalnom dijelu kralježnice može vući korijen iz dna zdjelice. 

Naučit ćete gdje je smješteno dno zdjelice, kako detektirati i potom aktivirati te relaksirati i kako unaprijediti funkciju tog važnog dijela tijela.

Što ćemo raditi? Kao i uvijek teorijske dijelove upotpunit ćemo praktičnim vježbama koje ne zahtjevaju nikakvu posebnu pripremu. 

Osvješćivanje, disanje, opuštanje te jačanje bit će u fokusu našeg druženja. 

Cijena radionice je 25 Eura (15 Eura za članice studija), traje oko 90 minuta a rezervacije su obavezne radi ograničenog broja polaznica. 

Veselim vam se i tu sam za sva vaša pitanja. 

Jelena 

Share this event

bottom of page