top of page

pet, 09. pro

|

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO //NOVI DATUM //

Prošli petak smo provele na lijepom i ugodnom druženju na našoj prvoj radionici i budući da je interes za radionicom velik, rado ću vas dočekati na ponavljanju, 09.12.. Vidimo se!

Registration is closed
See other events
TEMELJ ŽENSKOG ZDRAVLJA-ZDJELIČNO DNO //NOVI DATUM //

Time & Location

09. pro 2022. 19:45 – 21:00

Kustošijanska ul. 8, 10000, Zagreb, Croatia

Guests

About the event

Dugo je meni tinjala ideja o radionici na temu ženskog zdravlja točnije segmenta tijela zvanog mala zdjelica. Najintimniji dio tijela, vrlo često zanemaren i o kojemu se malo govori, izabrala sam kao temu svoje prve radionice u nadi da počnemo pričati o realnostima ženskog intimnog zdravlja. 

Detalje kojih ćemo se dotaći na radionici trebale bi znati sve žene neovisno o dobi. No često postajemo zainteresirani za određeno područje tek kada nas uhvati problematika vezana uz nj. Problematika kao što je inkontinencija, bol pri odnosima, čak i perzistirajuća bolnost u lumbalnom dijelu kralježnice može vući korijen iz male zdjelice. 

Naučit ćete gdje je smještena mala zdjelica, kako je detektirati i potom aktivirati i kako možemo unaprijediti funkciju tog važnog dijela tijela.

Što ćemo raditi? Kao i uvijek teorijske dijelove upotpunit ćemo praktičnim vježbama koje ne zahtjevaju nikakvu posebnu pripremu. 

Osvješćivanje, disanje, opuštanje te jačanje bit će u fokusu našeg druženja. 

Cijena radionice je 120kn (80kn za članice studija), traje oko 60 minuta a rezervacije su obavezne radi ograničenog broja polaznica. 

Veselim vam se i tu sam za sva vaša pitanja. 

Jelena 

Share this event

bottom of page